Persondatapolitik & Cookies

 

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger

 

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

 

Hornbæk Idræt & KulturCenter (efterfølgende nævnt HIKC)
CVR 39630370
E-mail: info@hikc.nu
Telefon: +45 25 71 97 14

 

Persondatapolitik

 

Ved at benytte denne hjemmeside HIKC.nu accepterer du, at HIKC behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

 

Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Når man besøger hjemmesiden og udfylder kontaktformularen, vil du blive bedt om at aflevere oplysninger såsom navn, e-mailadresse eller telefonnumre, i forbindelse med henvendelse på en service. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere svar og ydelser til dig. Du kan til enhver tid, henvende dig til ovenstående ejer af hjemmesiden og få oplyst hvilken oplysninger vi er i besiddelse af.

Disse oplysninger vil vi aldrig sælge eller på anden måde videregive uden din udtrykkelige tilladelse. Oplysningerne er sikre hos os. Hvor ikke andet er angivet, sendes og opbevares disse oplysninger ikke krypteret. Alle data er beskyttet bag et avanceret filtersystem (Web Application Firewall) for at forhindre og blokere angreb, misbrug og udnyttelse af sårbarheder på vores hjemmeside.

 

Vi videregiver kun personlige oplysninger, hvis det kræves af lovgivningen, eller hvis der foreligger en retskendelse.

 

Persondata

Behandling af personoplysninger er underlagt Persondataloven samt GDPR pr. 25. maj 2018. Personoplysningerne registreres hos HIKC. Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål i vores persondatapolitik. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

 

Der findes ingen nyhedsbrev på vores hjemmeside, hvorfor vi ikke har registreret en e-mailadresseliste samt dertil hørende informationer.

 

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

 

Datasikkerhed

Dine personoplysninger behandles sikkert og fortroligt, uanset hvilken form for henvendelse rettet mod HIKC. Vi behandler dem i overensstemmelse med lovgivningen og de bliver kun anvendt til det formål, de er indsamlet til og som der er givet samtykke til. Oplysningerne gemmes til de ikke længere er relevant. HIKC bruger tredjeparter, fx. til hostning af server, analyse af data, mv.

 

Den dataansvarlige for opbevaring af disse data er HIKC.

 

Logstatistik

Logstatistik bruges på HIKC.nu og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende en hjemmeside har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.
På HIKC.nu  anvendes logstatistik med det formål at optimere hjemmesiden og dens funktionaliteter.

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv, men for at rette kontakt til os via vores kontaktformular, kan du blive bedt om at oplyse følgende personlige oplysninger:

 

  • navn
  • adresse
  • telefonnummer
  • e-mail
  • CVR – kun ved firma

 

Vi videregiver kun personlige oplysninger, hvis det kræves af lovgivningen, eller hvis der foreligger en retskendelse.

 

Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger:
Styregruppen, sponsorgruppen samt relevante centrale personer af HIKC, hvor henvendelsen og indtastede oplysninger er rettet mod.

 

Supplerende oplysninger om data sikkerhed og krypteringer:
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret via SSL-forbindelse.
Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.
Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

 

Indsigt

Du vil altid kunne få indsigt i dine oplysninger hos HIKC. Hvis der er fejl eller mangler i vores oplysninger, rettes de hurtigst muligt. Ønsker du ikke længere at være registreret hos HIKC.nu, sletter vi dine oplysninger inden for 14 dage efter vi har modtaget en skriftlig henvendelse fra dig vedr. dette.

 

Webstatistik

Vi anvender webstatistik, blandt andet for at finde ud af, hvilke af vore produkter, der er de mest populære.

 

Cookies

 

På HIKC.nu anvender vi cookies.

 

En cookie er en lille passiv data-fil, som ligger på din computer og hjælper dig til at huske tidligere besøgte hjemmesider samt dine præferencer. Fx. kan en cookie huske, om du kigger efter værktøj og ikke lamper og derned får du flest visninger og tilbud på værktøj. Cookies bruges derfor også i forbindelse med annoncering, da bannerannoncer m.m. bliver målrettet dine præferencer.

 

Cookies bruges bl.a. til statistik i Google Analytics samt øvrige trafiksporinger. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

For at kunne videreudvikle og forbedre HIKC’ hjemmesider fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest.

 

HIKC anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på hikc.nu og fremgår af http://www.google.com/privacy.html

 

På HIKC.nu anvendes _ga cookies via Google Analytics, som tildeler den besøgende et unikt ID. Det bruges til at følge hvordan hjemmesiden bruges. Disse data gemmes i op til 2 år.

 

Øvrige trafiksporinger anvender _paq som tildeler den besøgende et unikt ID. Det bruges til at følge hvordan hjemmesiden bruges. Disse data gemmes så længe vi finder dataen relevant.

 

Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver HIKC ikke data om den enkelte kundes anvendelse af tjenesterne på HIKC.nu.

 

Cookies er anonyme og indeholder derfor ingen personlige data. Data-filen er passiv og kan derfor ikke sprede virus eller skade computeren eller programmerne.

 

Fravalg af cookies:

Du kan til enhver tid slette alle dine cookies fra din computer eller aktivt vælge det til eller fra ved hver enkelt hjemmeside. Til- og fravalg af cookies skal gøres i computerens browserindstillinger og derfor kan hjemmesideudbyderen ikke kontrollere eller ændre det. Du skal dog være opmærksom på, at ved fravalg af cookies, kan der være funktioner og services, du ikke kan benytte, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

 

Sletning af cookies

Fortryder du accept af cookies, kan du efterfølgende nemt slettes dem igen. På PC sletter du dine cookies ved at bruge genvejstasterne: ctrl + shift + delete

 

Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, kan du finde hjælp på nedenstående links, afhængig af, hvilken browser du bruger.

Læs mere om cookies i de forskellige browsere her

 

Hornbæk Idræt & KulturCenter

Gl. Viborgvej 50, 8920 Randers NV 27519714
 info@hikc.nu